Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εσωτερική Co. τεχνολογίας πληροφοριών της Μογγολίας Kaiyue, ΕΠΕ είναι επιχείρηση με την καλή φήμη. Συμμετέχει κυρίως στα υπαίθρια προϊόντα στρατοπέδευσης. Έχουμε ένα υπαίθριο αθλητικό εμπορικό σήμα «SPAKYCE». Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2021 και βρίσκεται στην περιοχή Saihan, πόλη Hohhot, η όμορφη πρωτεύουσα της εσωτερικής Μογγολίας. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει παράσχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

 

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : SPAKYCCE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2021

Εξαγωγή pc : 60% - 70%