Thuis

Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Binneninformatietechnologie van Mongolië Kaiyue Co., Ltd is een onderneming met goede reputatie. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met openlucht het kamperen producten. Wij hebben een openluchtsportenmerk „SPAKYCE“. Het bedrijf werd opgericht in 2021 en wordt gevestigd in Saihan-District, Hohhot-Stad, de mooie hoofdstad van Binnenmongolië. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan consumenten over de hele wereld verleend.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

 

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd. Inner Mongolia Kaiyue Information Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : SPAKYCCE

Aantal werknemers : 100~150

Opgericht Jaar : 2021

Export pct : 60% - 70%